Brengt u De Brinkhof verder in beweging?

Brengt u De Brinkhof verder in beweging?

De Brinkhof is het nieuwe Multifunctioneel Centrum in Wezep. Het is een centrum voor heel Wezep en omgeving; met sociaal-culturele, educatieve, recreatieve en maatschappelijke activiteiten. Naast de functie als dorpshuis zijn er in het gebouw ook het Sociaal Team, het CJG, de bibliotheek, Senioren Wezep Oldebroek,Stichting Icare, Vluchtelingenwerk en de politie gevestigd. De Brinkhof werkt aan het zich nog verder ontwikkelen als dynamisch maatschappelijk centrum. U kunt daaraan bijdragen als lid van het bestuur van de beheerstichting.

De beheerstichting van MFC De Brinkhof faciliteert de vaste gebruikers en geeft invulling aan de dorpshuisfunctie. Daarnaast zorgt zij voor gastheerschap, horecadiensten, klein onderhoud en schoonmaak. Kortom: de beheerstichting is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van De Brinkhof. De dagelijkse werkzaamheden zijn in handen van medewerkers en vrijwilligers.

Het bestuur is zodanig samengesteld dat het zijn taken goed kan uitvoeren. Collegiaal bestuur, elkaar aanvullen en diversiteit zijn belangrijke voorwaarden. Het bestuur streeft naar een team met een diverse achtergrond.