Brengt u De Brinkhof verder in beweging?

Brengt u De Brinkhof verder in beweging?

De Brinkhof is het Multifunctioneel Centrum in Wezep. Het is een centrum voor heel Wezep en omgeving; met sociaal-culturele, educatieve, recreatieve en maatschappelijke activiteiten. Naast de functie als dorpshuis zijn er in het gebouw ook het Sociaal Team, het CJG, de bibliotheek, Senioren Wezep Oldebroek, Stichting Icare, Vluchtelingenwerk en de politie gevestigd. De Brinkhof werkt eraan zich nog verder te ontwikkelen als dynamisch maatschappelijk centrum.

Iets voor u?

De beheerstichting van MFC De Brinkhof faciliteert de vaste gebruikers en geeft invulling aan de dorpshuisfunctie. Daarnaast zorgt zij voor gastheerschap, horecadiensten, klein onderhoud en schoonmaak. Kortom: de beheerstichting is verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van De Brinkhof. De dagelijkse werkzaamheden zijn in handen van medewerkers en vrijwilligers.

Het bestuur is zodanig samengesteld dat het zijn taken goed kan uitvoeren. Collegiaal bestuur, elkaar aanvullen en diversiteit zijn belangrijke voorwaarden. Het bestuur streeft naar een team met een diverse achtergrond.

Wat vragen we?

  • algemene kennis van bedrijfsorganisatorische aspecten;
  • gevoel voor maatschappelijke functie/belang van de organisatie;
  • oog voor belangen van betrokken partijen;
  • binding met de gemeenschap van Wezep/de gemeente Oldebroek;
  • kennis om een afgewogen en zelfstandig oordeel te vormen over het beheer en de exploitatie van MFC De Brinkhof.

Voor de vrijkomende functies in het bestuur zijn we op zoek naar personen met bestuurlijke ervaring en deskundigheid op één of meer van de volgende gebieden: financiën, personeelszaken, onderhoudszaken, juridische zaken, marketing en horeca. De voorkeur gaat uit naar personen met managementervaring in het bedrijfsleven en/of non-profitorganisaties. Bestuurslid van beheerstichting De Brinkhof is een vrijwilligersfunctie.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over deze vacature kunt u terecht bij Klaas van Ommen, voorzitter van het bestuur, via telefoonnummer (06) 39 205 929 of mail kvanommen@hotmail.com. Wilt u solliciteren? Uw reactie kunt u uiterlijk tot 1 augustus 2017 mailen aan kvanommen@hotmail.com.